У центрі Харкова за поки що нез’ясованих обставин вбито голову спостережної ради ЗАТ «Богодухівський шкіряний завод», помічника народного депутата Олександра Фельдмана Володимира Копила. 
Хоч як дивно, інформація про це, ймовірно, замовлене вбивство, потрапила до ЗМІ не з правоохоронних органів, а з концерну АВЕК, до складу якого входив шкіряний завод. У прокуратурі лише сказали, що злочин скоєно у Київському районі Харкова. Однак Центр громадських зв’язків УМВС України в Харківській області та прес-служба обласної прокуратури поки що утримуються від розширеніших коментарів з цього приводу. Відмовляються давати їх і в концерні АВЕК.
Судячи з усього, Володимира Копила було вбито у Харкові в ніч з 28 на 29 березня. Постріли пролунали, за попередніми даними, близько 21 години на Пушкінському в’їзді у дворі будинку 7-б. Два кульові поранення виявилися смертельними, підприємець помер на місці. Прокуратура Київського району і співробітники місцевого райвідділу міліції з’ясовують усі обставини злочину. Є кілька версій того, що сталося, створено спеціальну групу з розслідування вбивства.
Чи справді це вбивство підпадає під розряд замовлених і скільки було кілерів — щодо цього поки що теж немає жодної інформації. З неофіційних джерел відомо лише те, що стріляли із саморобної зброї.
 
Харків.