Король Бананового Маразмадору вирішив залишитися ще на кілька термінів. Народ погодився за однієї умови: ці терміни король проведе за гратами.
Новина культури та мистецтва
Фірма «Приват-Бардак» організовує передвиборні гала-концерти. У виконанні трупи заслужених суперзірок вітчизняної естради ви прослухаєте поп-оперу «Обери мене!».
До відома абітурієнтів
Кизяківська Академія управлінців оголошує додатковий набір. Головна вимога до конкурсантів — гнучкість: задля майбутнього прогинання перед вищим начальством.
Заява
У зв’язку з тим, що перший кредит 1 мільйон доларів я вже сховав у швейцарському банку, а другий — 2 мільйони доларів — у бельгійському, у мене абсолютно не лишилося грошей ані на круїзи, ані на дівчаток, ані на виборчу кампанію. Тому прошу надати мені ще один кредит у розмірі 3 мільйона доларів.
Простіше простого
Представники політичного блоку «Кримінал-ресурс» офіційно заявили, що вони у процесі передвиборної кампанії ані компромату на своїх політичних опонентів, ані чорного піару не застосовуватимуть. Вони всіх, хто їм не сподобається, просто вбиватимуть!
Прогноз погоди
Тих, хто не проголосує за партію влади, чекають сирі, холодні бараки.