Футзал. В Італії триває чемпіонат Європи. Збірна України, що розташувалася поблизу Неаполя, чудово провела два матчі у групі В. Спершу підопічні Геннадія Лисенчука легко впоралися з командою Бельгії — 7:2. А потім переграли Португалію — 7:4. Відзначився Сергій Коридзе, котрий забив п’ять м’ячів. До речі, й бельгійцям він забив два.

Решта матчів завершилася з такими рахунками: Португалія—Іспанія. 3:3. Іспанія—Бельгія. 1:1.
Українська команда, незалежно від результату сьогоднішньої зустрічі з іспанцями, достроково вийшла до півфіналу.
Готуються лідери
Футбол. Донецький «Шахтар», що перебуває на тренувальному зборі на Кіпрі, провів позачерговий контрольний матч. Суперником гірників була одна з найсильніших команд Словаччини — «Жилина». Нічия — 0:0.
Поєдинок відбувся на центральному стадіоні міста Айя-Напи, де базується донецька команда. Було вдосталь гострої і напруженої боротьби. Футболісти українського клубу мали багато моментів для взяття воріт. Особливо близькі до успіху були Гай та Йованович. Але бажаного не досягли.
Склад «Шахтаря»: перший тайм — Ковалевський, Старостяк, Пажин, Лалатович, Попов, Тимощук, Пуканич, Бахарєв, Агахова, Белік, Воробей. Другий тайм — Ботвиньєв, Глевецкас, Окоронкво, Ндіайє, Флоря, Левандовський, Гай, Зубов, Конюшенко, Брандау, Йованович.
Наступний суперник «Шахтаря» — ще один словацький клуб, «Слован» (Братислава).
А динамівці Києва готуються в Нідерландах. На зборі — 22 футболісти. Цікаво, що з молодих гравців до «країни тюльпанів» узяли тільки Артема Мілевського, залишивши в Києві воротаря Михайлова і польових гравців — Алієва, Вороб’я, Скобу та Лисицького.
Отже, під рукою в Олексія Михайличенка — воротарі Шовковський і Рева, а також польові гравці: Федоров, Головко, Несмачний, Мелащенко, Гавранчич, Гусін, Леко, Саблич, Гіоане, Белькевич, Шацьких, Хацкевич, Дмитрулін, Пеєв, Чернат, Мілевський, Боднар, Рінкон, Ідахор і Каддурі.
Кияни зіграють три контрольні матчі: 22 лютого — з російським «Шинником», 25 лютого — з одним із клубів нідерландського елітного дивізіону. А 28 лютого, у день від’їзду, — з віце-чемпіоном Росії, московським ЦСКА.
Рекорд «Барселони»
Ліга чемпіонів. Другий груповий турнір. Третій тур. Група А. «Барселона» (Іспанія) — «Інтер» (Італія). 3:0. Барселона. «Камп Ноу». 90 000 глядачів. Голи: Савіола, 7, Коку, 29, Клюйверт, 67.
«Байєр» (Німеччина) — «Ньюкасл» (Англія). 1:3. Леверкузен. «БайАрена». 22 500. Франса, 25 — Амеобі, 5, 15, Луа-Луа, 32.
«Барселона» — 9 очок, «Інтер» — 6, «Ньюкасл» — 3, «Байєр» — 0.
Група В. «Арсенал» (Англія) — «Аякс» (Нідерланди). 1:1. Лондон. «Гайбері». 35 427. Вілторд, 5 — де Йонг, 17.
«Рома» (Італія) — «Валенсія» (Іспанія). 0:1. Рим. «Стадіо Олімпіко». 60 000. Кар’ю, 78.
«Арсенал», «Аякс», «Валенсія» — по 5, «Рома» — 0.
Андрій Медведєв — генеральний секретар ФТУ
Теніс. У Києві відбулося засідання виконкому Федерації тенісу України. Як повідомив її президент Герман Беньямінов, на цьому зібранні генеральним секретарем ФТУ одностайно обрано видатного українського тенісиста 29-річного Андрія Медведєва.
— Ми багато розмовляли з Андрієм Олеговичем, — сказав кореспондентові «Голосу України» пан Беньямінов. — Він надаватиме федерації і матеріальну, і практичну допомогу. А його авторитет та зв’язки в тенісному світі мають прислужитися нашій організації.
Нагадаємо, що свого часу Андрій Медведєв посідав четвертий рядок у світовому рейтингу.
Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.