Як відомо, 12 лютого національна збірна України зустрінеться в Ізмірі зі збірної Туреччини, котра на останньому чемпіонаті світу стала третьою командою. А напередодні, також в Ізмірі, поміряються силами молодіжні збірні.
Як повідомив віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул, ФФУ та її комерційний партнер UFІ вже домовилися з турецькою стороною про пряму трансляцію зустрічі національних команд, що почнеться о 20.30. «Про це вже можна казати з упевненістю, а днями ми визначимося і з українським каналом, котрий транслюватиме зустріч Туреччина — Україна. До речі, за інформацією з нашого посольства у Стамбулі, у самій Туреччині поєдинок викликає величезний інтерес», — сказав Володимир Григорович.
За словами Володимира Лашкула, з турками досягнута домовленість і про проведення зустрічі-відповіді в Україні. «У контракті, підписаному обома сторонами, йдеться про те, що турецька збірна відвідає нашу країну 26—27 квітня 2005 року. Щоправда, є примітка: якщо наші команди виявляться в одній відбірковій групі до чемпіонату світу 2006 року, то цей матч відбудеться в інші терміни», — сказав кореспондентові «Голосу України» віце-президент ФФУ.