Киянин Володимир Кличко 8 березня в поєдинку, в якому захищатиме титул чемпіона світу за версією WBO, має вийти на ринг проти південноафриканця Коррі Сандерса, повідомляє АР. Цікаво, що Сандерс не входить навіть до числа перших осіб у провідних боксерських рейтингах. Сам Володимир зазначив, що кандидатуру цього боксера на поєдинок з ним розглядають.
— Я поки що не можу точно сказати, чи буде саме Коррі моїм суперником. Контракту на бій я ще не підписував. Ситуація з вибором суперника може змінюватися щодня. Кандидатуру Сандерса розглядають у числі моїх суперників, але, ще раз повторю, контракту на двобій з ним я ще не підписував, — заявив Володимир Кличко на офіційному сайті братів Кличків.
Важко сказати, за якими критеріями добирають суперників для українських зірок у німецькому клубі, але те, що поєдинок Володимира з Сандерсом не принесе нашому атлетові ані слави, ані грошей, — факт. 37-річний Сандерс провів на професійному рингу 36 поєдинків, двічі зазнавав поразки і 26 боїв завершив нокаутом. Варто додати, що, окрім Сандерса, до кола претендентів на бій з Кличком-молодшим входили Кірк Джонсон, Фрес Окендо і Денні Вільямс.
Якщо взяти до уваги думку фахівців та вболівальників боксу, то одним із найцікавіших суперників для Володимира тепер був би Девід Туа, який, до речі, посідає перше місце в рейтингу WBO, де чемпіоном є Володимир Кличко.