Східні єдиноборства. У Києві в спорткомплексі Інституту оперативних працівників Національної академії МВС під егідою Українського союзу кікбоксингу відбувся представницький турнір — відкритий чемпіонат столиці і Київської області з кікбоксингу й таїландського боксу «Муей Тай».
Як розповів заступник голови Київської облради товариства «Динамо» Едвард Дворецький, 300 учасників (дорослих, юнаків та дівчат, підлітків) з усіх регіонів України, а ще гості з Вірменії та Молдови змагалися за перемогу. Серед лауреатів варто назвати киян Дмитра Полосенка (семиконтакт, 76 кг), Андрія Олійника (лайтконтакт, 88 кг) і Олексія Путру (фулконтакт, 88 кг), луганчанина Андрія Хижука (лайтконтакт, 77 кг) та багатьох інших.
До речі, серед гостей успішніше виступили вірменські спортсмени. Переможці — Амазасп Фаградян, Артур Тадевосян, Елен-Тамара Оганесян, Андранік Таравердян, другим був Гайк Тодевосян. Організатори спеціальною золотою медаллю відзначили роботу президента Асоціації кікбоксингу Вірменії Гарніка Айрапетяна.
На турнірі був присутній і вручав нагороди переможцям і призерам Надзвичайний і Повноважний Посол Вірменії в Україні та Молдові Грач Сильванян.
В. Б.