Як повідомляє з Харкова наш кореспондент Микола КОСИЙ, у місцевому палаці спорту «Ювілейний» розпочався третій, завершальний етап «Турніру 1000 команд» на кубок ФК «Металіст». Це найбільші в Європі регіональні дитячі змагання. А їх ініціатор — народний депутат України, почесний президент ФК «Металіст» Олександр Фельдман.
Переможці другого етапу вже отримали в подарунок від благодійного фонду АВЕК фірмові футбольні м’ячі та комплекти форми. Турнір завершиться завтра.
Наш суперник — третя команда світу
Федерація футболу України остаточно вирішила питання про нашого суперника на заплановані ФІФА дати — 11 та 12 лютого нинішнього року. На адресу національної федерації надійшов факс із турецької федерації футболу, в якому йдеться про згоду національної і молодіжної збірних цієї країни провести у зазначені терміни товариські зустрічі з молодіжною та національною збірними командами України відповідно. Турецька сторона погодилася прийняти матч національних збірних у місті Ізмірі, а «молодіжки» поміряються силами в Манісі, що неподалік Ізміра, повідомив Комітет ФФУ зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ.
«Шахтар» почав з перемоги
Чемпіон України проводить збір в ОАЕ. Там «Шахтар» провів першу товариську зустріч. І здобув перемогу над ташкентським «Пахтакором» — 3:2. Голи: Бєлік, 9, Брандау, 82, Тимощук, 88 — Крохмаль, 43, Кападзе, 81.