Хокей. В Алмати (Казахстан) тривав чемпіонат світу серед молоді (U-20) у першому дивізіоні. Група А. Лише переможець отримував путівку до вищої ліги. Збірна України на чолі з тренерами Сергієм Лубніним та Анатолієм Донікою виступила гідно.
Ось результати поєдинків: УКРАЇНА—Японія. 3:1. Хорватія—Франція. 1:10. Італія—Казахстан. 2:3. Франція—Японія. 2:4. УКРАЇНА—Італія. 3:1. Казахстан—Хорватія. 13:1. Франція—Італія. 5:2. Хорватія—Японія. 1:9. УКРАЇНА—Казахстан. 3:3. Японія—Італія. 4:2. УКРАЇНА—Хорватія. 6:3. Казахстан—Франція. 3:0. Італія—Хорватія. 4:0.
Багато що вирішувалося в поєдинку фаворитів —українців та казахів. Наша команда була дуже близька до виконання завдання, бо ще за шість хвилин до кінця зустрічі вела перед (3:1). Та судді з Росії доклали багато зусиль, щоб збірна України не виграла.
Утім, надія не вмирала до останньої миті змагання. Спочатку наші переграли Францію — 3:0. А в завершальному поєдинку зійшлися Казахстан та Японія. На жаль, поєдинок закінчився, коли це число нашої газети було підписано у світ. Тому результат повідомимо пізніше.
На цей час ми вже остаточно знали, що хорватські хокеїсти посіли останнє місце й вибули до другого дивізіону.
У групі В, яка змагалась у місті Блед (Словенія), перемогла команда Австрії, у сезоні 2003/2004 вона виступатиме у вищому дивізіоні. Збірна Польщі, котра посіла останнє місце, перейшла до другого дивізіону.
Напередодні нового року відбувся традиційний матч зірок СЄХЛ. Команда хокеїстів з клубів Білорусі протистояла збірній клубів України, Латвії та Росії. Нічия — 6:6.