Вийшов черговий номер міжнародного громадсько-політичного журналу «Губернатор». У ньому представлено нового Прем’єр-міністра України Віктора Федоровича Януковича, коаліційний уряд, новопризначених керівників облдержадміністрацій, фоторепортаж про роботу Верховної Ради України...
На сторінках цього номера «Губернатора» — Кіровоградщина. Справді унікальний край, щедрий на хліб, корисні копалини, багатий на добрих, мудрих людей. З кожним роком цей степовий регіон заявляє про себе дедалі голосніше. Вагомі врожаї зернових, цукрових буряків, соняшнику, новітні сільськогосподарські машини «Червоної зірки», концерну «Лан», потужні поклади графіту, бурого вугілля, декоративного каменю, інтенсивний розвиток освіти, театрального мистецтва, культури загалом, пошанування козацьких традицій — усе це сучасна Кіровоградщина, один з багатих індустріально-аграрних регіонів України, котрий виходить на широку дорогу творення свого нового економічного обличчя.
З листопада 1999 року обласну держадміністрацію очолює Василь Кузьмович Моцний, досвідчений організатор і управлінець, політик і господарник. Сприйнятливий до нового, раціонального, він уважно ставиться до традицій, до народного досвіду, до всього того, що служить нині Україні, її розбудові і зміцненню.
— Буваючи в колективах — і сільськогосподарських, і заводських, — ми пересвідчилися: люди довіряють своєму губернаторові, — зазначає головний редактор журналу «Губернатор» Богдан Білейчук. — Шанують його за діловитість, толерантність до чужих думок і поглядів, уміння приймати виважені рішення й домагатися їх виконання.
Як йому вдається? Про це — на сторінках листопадового номера «Губернатора».
У ньому ви також знайдете розповіді про кращі виробничі колективи, керівників підприємств, фермерських і селянських господарств. У них усіх — робочий настрій. Адже проблем у регіоні залишається доволі. Однак і голова облдержадміністрації, і люди намагаються їх розв’язувати разом. І в цьому — запорука майбутніх успіхів. Віримо, вони неодмінно будуть. Основа їх — працелюбність кіровоградців, любов до свого краю, до України.