Як і обіцяв, передплатив свій улюблений «Голос» і на наступний, 2003 рік. Щоразу уважно прочитую кожен номер газети. Зміст її регулярно переказую багатьом своїм знайомим. А нерідко й даю ксерокопії найбільш, на мій погляд, актуальних і цікавих матеріалів. І люди щиро дякують мені за таку послугу. Не мені дякуйте, кажу їм, а редакції. Сподіваюся, у такий спосіб кількість читачів «Голосу України» зростає.
Останнім часом видання стало набагато цікавіше і змістовніше. Політика, робота Верховної Ради, освіта, культура, право, спорт... Не бракує матеріалів про соціальний захист, інтерв’ю з діячами культури, істориками, політиками тощо. Вкрай необхідними для нас є юридичні консультації, публікації законів та коментарів до них. Особливо ціную матеріали з історичної, правоохоронної та соціальної тематики.
Набагато оригінальніший став дизайн газети. Яскраві, красиві номери у середу і суботу.
Одне слово, така газета нам потрібна. Вона допомагає виживати в нелегкі часи. Налаштовує на доброзичливість, порядність, терпіння, дарує сподівання на краще. За це дуже вдячний працівникам редакції. Залишаюся з «Голосом»!
 
Київ.