Хокей. Наставник національної збірної України Анатолій Богданов поділився з кореспондентом «Голосу України» планами підготовки його команди до чемпіонату світу, котрий стартує наприкінці квітня 2003 року у Фінляндії. За його словами, проблем зі спаринг-партнерами немає. Спочатку збірна візьме участь у четвертому етапі турніру «Європейський хокейний виклик», який відбудеться у Данії з 7 по 9 лютого 2003 року.
Потім заплановано ще й серію товариських матчів. Так, 8 і 9 квітня у Москві українці поміряються силами з авторитетною збірною Росії. Далі, 18 і 19 квітня, наша команда в Мінську зіграє з білорусами, а 22 і 23 квітня — зі збірною Австрії у Києві.
Ішлося також про список кандидатів. Але ще не наспів час казати щось конкретне. Богданов зазначив: поки що немає гарантії, що геть усі хокеїсти, на яких розраховує тренерський штаб збірної, зможуть прибути до табору національної команди.
Нагадаємо, суперниками української команди на чемпіонаті світу будуть збірні Словаччини (чемпіон світу-2002), Німеччини і, найвірогідніше, ще й Японії.