Бокс
Упродовж кількох днів у столиці Японії відбувався 40-й Конгрес найавторитетнішої і найпопулярнішої боксерської організації професіоналів — WBC. Україну на ньому представляла делегація НЛПБУ, до складу якої входили її почесний президент Станіслав Сафронов, президент Михайло Зав’ялов, генеральний секретар Анатолій Полочанський та президент NBP Вадим Бухкалов.
— Було розглянуто чимало цікавих питань —суддівських, медичних тощо, — розповідає Михайло ЗАВ’ЯЛОВ. — Особливо багато галасу зчинилося навколо рейтингів. До речі, наш Віталій Кличко очолює його у суперважкій категорії. Багаторазовий чемпіон Європи, володар кількох інтерконтинентальних поясів, киянин Олександр Гуров має третій номер у важкій категорії.
А от у версії WBA Сашко — челенджер. І 1 березня 2003 року він проведе бій за чемпіонський титул з представником «стайні» екзотичного американця Дона Кінга — французом Морбеком. Де відбудеться цей поєдинок — у Парижі, Лас-Вегасі чи Лондоні, — поки що ведуться торги.
Помітно піднявся в рейтингу WBC киянин Олександр Ветух (66 кг). Він — шостий. Тепер готується до поєдинку за звання чемпіона Європи. Завтра в Манчестері Олександр проведе рейтинговий бій з представником клубу братів Кличків у Гамбурзі Торстеном Торбеком. А вже після цього з відомим британським промоутером Франком Вореном поговоримо про деталі зустрічі за європейський титул.
У Токіо було оголошено, що наступний конгрес WBC відбудеться в Москві.
 Футбол
Ліга чемпіонів. Другий груповий турнір. Другий тур.
Група А. «Барселона» (Іспанія) — «Ньюкасл» (Англія). 3:1. 45 100 глядачів. Голи: Дані, 7, Клюйверт, 36, Мотта, 58 — Амеобі, 24.
«Інтер», «Барселона» — по 6 очок, «Ньюкасл», «Байєр» — по 0.
Група С. «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд) — «Мілан» (Італія). 0:1. 52 000. Інзагі, 49.
«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Локомотив» (Росія). 2:2. 55 000. Рауль, 21, 76 — Обіора, 47, Мнгуні, 74.
«Мілан» — 6 очок, «Боруссія» — 3, «Локомотив», «Реал» — по 1.
Група D. «Ювентус» (Італія) — «Базель» (Швейцарія). 4:0. 22 600. Трезеге, 3, Монтеро, 34, Таккінарді, 43, Дель П’єро, 51, з пенальті.
«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Депортиво» (Іспанія). 2:0. 67 014. Ван Ністелрой, 7, 55.
«Манчестер Юнайтед» — 6, «Ювентус» — 4, «Депортиво» — 1, «Базель» — 0.
 Гандбол
Данія. Чемпіонат Європи. Жінки. Україна—Сербія і Чорногорія. 24:39. Пакуй валізи...
В. Б.