Чи гратиме форвард національної збірної Росії з футболу Дмитро Сичов у Києві? До цього питання динамівці мають повернутися 6 січня, коли команда після відпустки збереться на своїй базі. Таку заяву зробив президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.
Поки що остаточного рішення про придбання Сичова не ухвалено. За словами пана Суркіса, він ще вагається і не до кінця упевнений в тому, чи потрібний клубові Сичов. До речі, динамівський президент ще не розмовляв про це ні з селекційною групою, ні з головним тренером.
Сичова вже немає на базі в Кончі-Заспі. Він полетів до Омська. Річ у тім, що друга і третя команди «Динамо» — на канікулах. Тому Дмитро зателефонував до Ігоря Михайловича, подякував за гостинність, за надану можливість підлікуватися, потренуватися, відновити форму і попрощався. Тепер Сичов має час подумати і пристати до якось рішення.
Ігор Суркіс також відзначив, що київське «Динамо» готове вести переговори з московським «Спартаком» про трансфер гравця. Та коли ціна буде неприйнятна, то подальшу свою долю Дмитро Сичов вирішуватиме сам.
А поки що президент «Динамо» заявив: якщо Сичова купуватимуть, то за «нормальні» гроші.
— «Спартак» свого часу придбав Сичова за копійки. А в контракті, як з’ясувалося, йому написали шість мільйонів євро. Але це ж смішно!..