Теніс. 19-річна українська тенісистка Юлія Вакуленко стала переможницею великого челенджера з призовим фондом 75 тисяч доларів у Боїнтон-Біч (США). У фіналі Юлія легко обіграла американку Бетані Маттек — 6:4, 6:0. Напередодні з такою само легкістю у півфіналі Вакуленко здолала марокканку Байю Мухтассін — 6:0, 6:4. У чвертьфіналі виграла в Машони Вашингтон (США), посіяною під сьомим номером, — 6:1, 6:1.
Варто нагадати, що у другому раунді Юлія переграла канадійку Морін Дрейк, посіяну під четвертим номером, — 6:1, 7:6 (7:5). А до цього виявилася сильнішою у змаганні з американською тенісисткою Джулією Дідді, що оримала Wіld card для участі в цьому турнірі, — 6:3, 6:3.
Упродовж останніх трьох тижнів Юлія Вакуленко виграла вже другий челенджер. Наприкінці листопада вона була перша на челенджері трохи нижчого рангу, ніж у США, — турнірі у Франції з призовим фондом 25 тисяч доларів. Ці перемоги дали змогу українці піднятися з 208-го на 132-й рядок у світовому рейтингу.
— Це дуже радісна подія для всіх нас, —прокоментував спеціально для «Голосу України» президент ФТУ Герман Беньямінов. — Вакуленко, вихованка ялтинської школи, останнім часом заявила про себе на повний голос і має всі шанси ввійти до світової тенісної еліти. Для цього, як на мене, вона має всі підстави: чудові фізичні дані, високий зріст, добру координованість, потужний удар. Юлія тепер наполегливо тренується в одному з клубів Барселони. Наступного року плануємо взяти її до національної збірної України для участі в турнірі Кубка федерацій...
Баскетбол. Кубок чемпіонів ФІБА. БК «Київ» (Україна) — БК «Хімки» (Росія). 74:107. Цілковитий провал, інших слів не знайти.
Гандбол. Данія. Чемпіонат Європи. Жінки. Фінальний турнір. Другий етап. Україна—Австрія. 19:32.
Футбол Ліга чемпіонів. Другий груповий турнір. Другий тур.
Група А. «Інтер» (Італія) — «Байєр» (Німеччина). 3:2. 36 342 глядачі. Голи: Ді Б’яджо, 15, 27, Бутт, 80, у власні ворота — Живкович, 63, Франса, 90.
«Барселона» (Іспанія) — «Ньюкасл» (Англія). За півгодини до початку бельгійський арбітр Франк де Блеккер вирішив відмінити матч. Його перенесено на наступний день. Річ у тім, що у столиці Каталонії пройшла страшенна злива, яка зіпсувала поле на «Камп Ноу».
«Інтер» — 6 очок, «Барселона» — 3, «Байєр», «Ньюкасл» — по 0.
Група В. «Аякс» (Нідерланди) — «Рома» (Італія). 2:1. 50 148. Ібрагимович, 11, Літманен, 66 — Батістута, 88.
«Арсенал» (Англія) — «Валенсія» (Іспанія). 0:0. 35 000.
«Арсенал», «Аякс» — по 4, «Валенсія» — 2, «Рома» — 0.
Кубок УЄФА. 1/16 фіналу. Сенсаційно закінчився матч у Гельзенкірхені. «Шальке-04» (Німеччина) — «Вісла» (Польща). 1:4 (перший матч — 1:1). Краківчани вийшли до наступного раунду.