В  Одесі розпочав роботу комплекс повного циклу медичних послуг.

«Інто-Сана» (сана в перекладі з латини — «здоров’я»), так він називається, пропонує різноманітний лікувальний сервіс, починаючи від надання невідкладної допомоги у хворого вдома, всього спектра необхідних обстежень за один день і закінчуючи проведенням операцій будь-якої складності, аж до кардіологічних та ендоскопічних.
Сім років тому тут вирішили створити службу «швидкої допомоги», альтернативну наявній та заведеним нею «порядкам». Почали з того, що особливо дошкуляло користувачам медичних послуг. А саме. «Швидка» часто-густо аж ніяк не швидка: бригада медиків прибуває за викликом у кращому разі через 30—40 хвилин, а то й через годину-півтори. Та, як правило, без бодай мінімального набору медикаментів — хтось із родичів хворого мусить спішно бігти до аптеки.
В Одеському морському порту 1 квітня 1995 року і було відкрито першу в Україні підстанцію «швидкої допомоги», що працює за принципом медичного страхування. Невдовзі корпоративним клієнтом тієї служби став Іллічівський морський порт. Потім компанія почала обслуговувати і працівників багатьох одеських та іллічівських підприємств, їхні сім’ї.
Три роки тому «Інто-Сана» запропонувала нову програму страхування — «Домашній лікар». Наступними проектами компанії стали створення лікарні швидкої допомоги, діагностичного центру. Так поступово і «вималювався» комплекс: лікарня швидкої допомоги, діагностичний центр, сімейна медицина, «швидка допомога» вдома й на роботі, де загалом зайнято майже 600 фахівців та осіб допоміжного персоналу. Структура комплексу, по суті, революційна у вітчизняній медицині вже з огляду на повноту послуг, що надаються одним медичним закладом.