У редакції газети «Голос України» відбулося нагородження призами переможців-радіослухачів, котрі співали й уважно читали нашу газету. Ганна Олександрівна Півньова найкраще заспівала пісню-гімн нашої газети «Голос України», а Надія Федорівна Чиж була найуважнішою читачкою і дала правильні відповіді на запитання, в результаті — піврічна передплата на «Голос України».
Ганна Олександрівна вперше зателефонувала на «Радіо «Ера» на «Промінь». «Я люблю співати і писати вірші,— каже вона. —Але до останнього не вірила, що виграла. Коли мене запросили до редакції, лише тоді зрозуміла: я — переможець». Надія Федорівна не вперше бере участь у конкурсі. Вона була переможницею і попереднього конкурсу у програмі «Ложа преси» з «Радіо «Ера» на «Промені». Того разу пісня у виконанні Надії Федорівни принесла їй перемогу — водоочисний фільтр.
У розмові з кореспондентом Ганна Олександрівна дізналася, що крім пісні, яку вона виконала в ефірі й отримала приз — праску, можна, відповідаючи на запитання радіовікторини, виграти й передплату на газету «Голос України». Отож запевнила: «Читатиму, дзвонитиму і виграватиму». А Надія Федорівна щиро подякувала за передплату і за попередній виграш: «З нового року тепер матиму щоденно «Голос України» і я дуже цьому рада. Спасибі за цікавий конкурс».
Ці чарівні жінки щиро запевнили нас у своїй приязні до «Голосу України», навіть незважаючи на те, виграєш приз чи ні. «У виграші залишимося завжди», — вважають наші переможниці.
Тож і ми бажаємо удачі нашим читачам. І з нетерпінням чекаємо в ефірі в передачі «Ложа преси» на «Радіо «Ера» на «Промені» по п’ятницях о 12 год. 10 хв. Співайте, відповідайте на запитання радіовікторини і ви — переможець!