Як ми і сподівалися, ідея читацького референдуму захопила наших читачів. Нагадуємо тим, хто не в курсі. 20 вересня було оголошено про початок систематичної публікації ваших відгуків про «Голос України». Що вам подобається, а що ні? Це базове запитання, відповіді на яке ви й надсилаєте нам вже понад місяць. А ми, у свою чергу, щотижня друкуємо ваші думки про те, якою ви бачите та якою хотіли б бачити наше видання, яких тем бракує, що дратує, що захоплює.
Наприкінці року ми складемо рейтинг із п’яти тем (рубрик), які, на вашу думку, додають популярності «Голосу України», п’яти зауважень, до яких варто прислухатись, а також — п’яти пропозицій стосовно нових тем. Ті, хто ще не підключився до нашого референдуму, беріть ручку, папір і пишіть все, що про нас думаєте. На конверті має бути позначка: «ГУ» — моя газета!».
Ще раз попереджаємо: кореспонденцію з відвертими образами та лайливими словами не розглядатимемо. Чекаємо з нетерпінням на ваші листи!
«Голос...»А може, «Слово...»?
Шановні панове! Ви чули голос газети? Ні? І я не чув. Інша справа — голос радіостанції. Чи не краще було б перейменувати газету на «Слово України»? А загалом — газета цікава і потрібна читачам. Закони, зміни до законів, висвітлення протистояння різних політичних сил — все це є на сторінках часопису. А щодо назви — подумайте, може, придумаєте щось ліпше...
З повагою,І. КУКОБА.
Оболонь
Семенівського району
Полтавської області.
А хто у нас за кордоном?
Висловлюю зауваження: в газеті недостатньо зарубіжної інформації з перших рук. Очевидно, відсутні власні кореспонденти. Лише одна Валентина Писанська з Німеччини подає хороші кореспонденції. А ще газета друкує дуже мало листів читачів. Тільки на першій сторінці час від часу з’являються короткі гострі листи про біди-нещастя. Але ніхто, мабуть, на них не реагує. Чомусь навіть зникла рубрика «Слідами наших виступів». Іще варто запровадити рубрику «Листи виборців», де йшлося б про роботу депутатів у регіонах.
Іван КАСЬКОВ.
Віньківці
Хмельницької області.
Довідка «ГУ»: ось уже кілька років на шпальтах газети живе рубрика «Депутат в окрузі».
Субота щодня
«Шановна редакція «Голосу України»! Дякую вам за те, що ви піднесли на інший, якісніший, рівень суботній випуск газети. Було б чудово, якби у такому оформленні газета виходила щодня.
Олександр ПЕТРОВ.
Чернігів.
«За» і «проти»
У нас радіо немає, живемо, як у тайзі, тому звертаємося до вас із проханням. Коли ухвалюють закони, друкуйте, будь ласка, за фракціями, хто «за», хто «проти». Тоді всі ми знатимемо, хто є хто і як працюють наші депутати. Голосували, обирали, а вийшло так, що ми навіть не знаємо, хто пройшов до Верховної Ради. Списків у газеті чомусь так і не знайшли. А може, число зі списками до нас не дійшло?
Михайло ЗАТИРКА.
Скоморошки
Оратівського району
Вінницької області.
Довідка «ГУ»: список народних депутатів України за одномандатними виборчими округами надруковано в «Голосі України» від 16 квітня 2002 року, за багатомандатними — 17 квітня 2002 року.