Ці слова з відомої пісні, котру написав Юрій Рибчинський, сьогодні актуальні як ніколи. Адже о 19.00 на столичному НСК «Олімпійський» розпочнеться дуже важливий для всіх нас футбольний поєдинок відбіркового турніру Євро-2004 — Україна—Греція. І команді Леоніда Буряка конче потрібний дванадцятий гравець — ви, шановні вболівальники!
Фани сьогодні о 16.30 збираються біля Палацу спорту потужними лавами на мітинг. Звідти вирушать на стадіон. До славного гурту, забувши про клубні чвари, приєднаються представники фан-клубів «Динамо», «Оболоні», «Шахтаря», «Арсеналу», «Ворскли». Либонь, у це бурхливе річище увіллються також посланці інших команд. Над їхніми головами з’явиться велетенська футболка з номером «12».
І якщо сьогодні у велелюдних місцях ви побачите у яскравому одязі Молодіжного футбольного союзу хлопців та дівчат, які запрошуватимуть вас прийти на матч Україна—Греція, неодмінно зголосіться на цю пропозицію. Адже без вас буде сутужно. А там разом з Олександром Пономарьовим злагодженим хором душ і сердець заспіваємо: «Ще не вмерла Україна!» і поринемо у чудовий світ футболу, світ єднання і любові.