Ось на такому веломобілі власної конструкції катається чернівчанин Павло Швець, працівник місцевого муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської. Він демонстративно не користується громадським транспортом. Навіть на роботу приїжджає на своєму «Динозаврі» (так умілець назвав цей витвір). Через місцеву пресу він закликає жителів обласного центру наслідувати його приклад, тобто пересідати на велосипеди, які не завдають шкоди довкіллю.
Окрім веломобіля, Павло Швець створив фотоапарат оригінальної конструкції, яким знімає сюжети з життя рідного театру. Аматор підготував великий альбом про творчі набутки свого колективу. На жаль, не може видати його, бо не має на це коштів.
Веломобіль чернівецького механіка-самоука зручний в управлінні, може брати на свій борт кількацентнерний вантаж. Ним його творець їздить на рибалку, по гриби, долаючи значні відстані. Часто Павла можна побачити на веломобілі в парі з відомим чернівецьким співаком і бандуристом заслуженим артистом України Василем Пиндиком, теж, до речі, великим прихильником велосипеда. Вони перед вами на знімку.