Шановні працівники газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України!
Шановні колеги— працівники ДК «Укргазвидобування»!
Від щирого серця вітаю всіх вас, ваших рідних і близьких із професійним святом — Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!
До цього дня ми підійшли з новими трудовими здобутками та звершеннями. Останніми роками вдалося не тільки стабілізувати обсяги видобутку газу, а й дещо наростити ресурсну базу вуглеводнів. Відкрито 11 нових родовищ, істотно збільшено обсяги геологорозвідувальних робіт та пошукового буріння.
Усі ці досягнення стали можливими завдяки самовідданій праці багатьох колективів нафтогазовидобувних, переробних підприємств, бурових нафто- і газотранспортних організацій ДК «Укргазвидобування», кожного робітника і фахівця, завдяки їхній професійній майстерності, творчому підходу до дорученої справи.
Сьогодні ефективно діючу модель національного нафтогазового комплексу України сформовано. Ми маємо поточні і перспективні плани та завдання своєї діяльності. За виконанням цих планів та завдань — майбутнє вітчизняного нафтогазового комплексу та поліпшення добробуту його працівників.
Тож давайте докладемо всіх зусиль, щоб результатом нашої спільної плідної праці стало заможне життя народу економічно незалежної України, що процвітає.
Я переконаний, що і надалі ми з вами гідно нестимемо високе звання працівника нафтогазової промисловості України!
Бажаю вам усім нових трудових досягнень, творчого завзяття, здоров’я.
Земний уклін вам, трударі!
З професійним святом, колеги!
Ілля РИБЧИЧ,генеральний директор ДК «Укргазвидобування».