«Голос України» передплачуємо вже вісім років, читаємо всією сім’єю. Нас — троє, і всі ми розміняли вже восьмий десяток. Живемо просто: пораємося по господарству, на 0,3 га присадибної ділянки вирощуємо овочі, ягоди, маємо невеличкий сад. У вільний від роботи час читаємо газету, любимо її. Нашу газету читають і сусіди, які не мають грошей на передплату.

Завдяки «ГУ» дізнаємося новини з життя всіх регіонів та закордону. А ще приємно, що редакція допомагає багатьом читачам розв’язувати проблеми.

Незважаючи на те, що ми — ваші давні прихильники, участі в розіграші призів ніколи не брали. Лише два роки тому вперше надіслали квитанцію, не сподіваючись на виграш. Яке ж було наше здивування, коли серед призерів знайшли своє прізвище! Виграли МАГ 30-4 —апарат низькочастотної магнітотерапії, який допомагає при багатьох хворобах. Це ж так здорово!

Я дуже вдячна власному кореспонденту газети по Хмельницькій області Михайлові Василашку за його турботу. За призом мені не довелося їхати далеко. Він привіз його до нещодавно відкритого корпункту в Кам’янці-Подільському. Завдяки цьому я познайомилася з незвичайною журналісткою Вірою Шпильовою. За її активної участі при корпункті відкрито постійно діючу виставку-продаж виробів народних умільців краю «Перлини Поділля». Дякую всім голосоукраїнцям!

Одинин

Кам’янець-Подільського району