Делі

На лінії контролю, що відділяє індійську частину Кашміру від пакистанської, у вівторок вночі вбито дев’ятьох бойовиків. Як повідомили представники індійських прикордонних військ, бойовики намагалися пробратися в Кашмір із території Пакистану.
Москва
Збили чи сам упав?
У Росії триває розслідування причин катастрофи військового вертольота Мі-26. На борту машини, що впала неподалік від Грозного, було близько 150 осіб. Називалися дві можливі причини катастрофи — технічні проблеми та обстріл чеченськими повстанцями.
Тель-Авів
Тут виходять — там заходять
Ізраїльські солдати за підтримки танків увійшли вчора зранку до табору біженців Тулькарем, що на Західному березі річки Йордан. За повідомленнями, проведено обшуки й затримання палестинців. А за кілька годин до цього частини ізраїльської армії залишили місто Віфлеєм. Акція має стати початком поступового виведення ізраїльських підрозділів з палестинських територій.
Вашингтон
Буш пошле Пауелла
Президент Сполучених Штатів Джордж Буш не братиме участі у Всесвітньому саміті зі сталого розвитку, який відбудеться наприкінці серпня в Йоганнесбурзі. Замість нього туди вирушить держсекретар Колін Пауелл. Американський президент наголосив, що делегація його країни приїде до Йоганнесбурга з конкретними пропозиціями.
Хабаровськ
Північнокорейський вождь знову в Росії
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ір вирушив учора в поїздку російським Далеким Сходом. Як і під час минулорічного візиту, голова КНДР подорожує спеціальним поїздом, оскільки ніколи не користується літаком. Цього разу він відвідає лише міста на Далекому Сході Російської Федерації.