У столичному Домі архітектора відбулася перша персональна виставка живопису інженера-архітектора, учасника Великої Вітчизняної війни Михайла Пузія. Організувати її вдалося лише на 78-му році життя автора. Раніше, в дні святкування Дня Перемоги, він брав участь у виставках ветеранів-архітекторів...
Робіт усього 60. Квіти, натюрморти, пейзажі, кілька портретів. Почав малювати їх Михайло Денисович з 1947 року. Та захоплення красою і бажання переповісти про неї за допомогою полотна та фарб (особливо олійних, від запаху яких він просто божеволів) було завжди. В дитинстві його кімнату прикрашали малюнки, а нині стіни невеличкої квартири завішані картинами.
Більшість з них — пейзажі. Та дещо дивні, ірреальні, неземні. Автор не бачить негативу, точніше, не помічає його. Він малює світ, органічною часткою якого чітко відчуває і себе. А світ цей яскравий, незатьмарений, гармонійний. Фарби він бере лише світлі, лагідні, теплі.
...Михайло Денисович вже на пенсії. А кілька десятків років тому під його керівництвом та за безпосередньої участі було запроектовано і збудовано велику кількість санаторно-курортних об’єктів в Україні та Молдові.