Такий висновок зробила п’ятирічна дочка популярного іспано-американського актора Антоніо Бандераса після того, як подивилася новий татків фільм.

Зірці довелося переконувати Стеллу, що актори, які грають його дітей у фільмі, просто роблять вигляд. Дочка актора та його дружини американської актриси Мелані Гриффіт недовго сумнівалася й повірила в те, що у її батька немає таємної сім’ї. Як заявив Бандерас, попри її побоювання, фільм їй сподобався.
До речі, саме сьогодні улюбленець багатьох жінок світу (і українки тут — не виняток) відзначає своє 42-річчя. Хосе Антоніо Домінгос Бандерас — таке повне ім’я актора — народився в іспанському курортному місті Малага. Нині там є набережна, названа на його честь. Батько був поліцейським, а мати вчителькою. Антоніо розчарував батька, коли сказав, що мріє стати актором. Адже спочатку він думав про кар’єру футболіста, але після того, як зламав ногу, змінив свої плани.
Він навчався в Мадриді в Академічній школі драматичного мистецтва і дебютував у Національному театрі в Мадриді. Іспанський режисер Педро Альмодовар помітив талант молодого Бандераса, і за дев’ять років зняв п’ять фільмів з його участю, в тому числі й «Жінки на межі нервового зриву» та «Зв’яжіть мене!».
Дебют у Голлівуді розпочався з фільму «Королі Мамбо», де Бандерас зіграв з Армандом Ассанте. Проте фільм не мав особливого успіху. Зате наступні фільми: «Філадельфія», «Інтерв’ю з вампіром», «Маска Зорро», — принесли акторові світову славу і визнання.
Бандерас був двічі одружений. Уперше — з іспанською актрисою Аною Леза, вдруге — також з актрисою і мультимільйонершею Мелані Гриффіт, котра зіграла з ним у фільмі «Двоє це занадто».
Нині Бандерас один із найзатребуваніших акторів Голлівуду. До речі, 59-й Міжнародний кінофестиваль у Венеції відкриється 29 серпня показом фільму Джулі Теймор «Фріда», головні ролі в якому виконали латиноамериканка Сальма Хаєк та Антоніо Бандерас. Цей фільм фахівці вже охрестили відкриттям фестивалю поряд з новою роботою Стівена Содерберга з участю Джулії Робертс і Девіда Духовни...
Отож крихітка Стелла не помилилася і в її татка є друга сім’я. Сім’я на ім’я «кіно».