На улюбленому дітищі мера Москви, третьому транспортному кільці, сталася сильна пожежа, внаслідок якої рух однією з найжвавіших ділянок швидкісної траси буде припинено на місяць. Вогонь, що виник у павільйоні філії оптового ринку «Лужники», не тільки знищив безліч лотків з товарами, а й перекинувся на міст, під яким і розташувалися коробейники. Полум’я почало знищувати шумоізолювальні щити моста, а потім від високої температури почали плавитися асфальт і металеві конструкції. Швидкісна траса мало не стала пасткою для водіїв, котрі скупчилися на Лужнецькому мосту. Пробка розтяглася біля Лужників на кілька кілометрів, оскільки місце пожежі оповили величезні клуби диму, а міст від високої температури просто на очах почав просідати.

На щастя, вся автомагістраль третього кільця мерією Москви застрахована. Отож ремонт буде оплачено страховими компаніями, які, у свою чергу, мають намір судитися з торгашами. А поки що торговельні точки з-під усіх московських мостів терміново прибирають.
А вчора у Москві трапилася ще одна пожежа: у центрі згоріла велика адміністративна будівля. За однією з версій, будівля загорілася через коротке замикання у проводці. За іншою —причиною стало необережне поводження з вогнем когось із мешканців будинку.
 
Москва.