У Москві сталася пригода, яку нині обговорює вся Росія. Дільничний міліціонер, захищаючись від ротвейлера, який напав на нього, застрелив через необережність його хазяйку.
Наталя Слимкіна вигулювала трьох собак бійцівської породи. Два бульмастифи, яких вона тримала на повідку, були без намордників. Ротвейлер узагалі гуляв сам по собі. Міліціонер зробив з цього приводу зауваження собачниці. Вона огризнулася. Собака, вловивши підвищений тон, яким стороння людина говорила з хазяйкою, кинувся на кривдника. Дільничний устиг вихопити пістолет і вистрілив у ротвейлера, який збив його з ніг і поклав на землю. Йому на допомогу кинулися обидва бульмастифи, притягнувши за собою і хазяйку. Захищаючи своє життя, дільничний чотири рази натиснув на курок пістолета. Одна з куль потрапила жінці у груди. Вона померла в лікарні, а міліціонера відбили від собак свідки події. З ушибами й укусами дільничний доставлений до найближчого травмпункту. Але, мабуть, йому потрібніша була допомога психіатра. Булат Азізбаєв пережив стрес під час нападу собак, а потім одержав ще одне потрясіння, дізнавшись, що жінка, яка вигулювала їх, померла.
Міліціонерам у Москві доволі часто доводиться захищатися пістолетом від агресивних псів. У липні були застрелені два буйних стаффордширських тер’єри, кілька разів стражі порядку відстрелювалися від ротвейлерів.
Москва.