Перший і єдиний в Україні спеціалізований салон-магазин картографічної продукції «Атласи та карти», що діє при Державному науково-виробничому підприємстві «Картографія,» відзначив п’яту річницю.

Ще кілька років тому його засновники пишалися тим, що в асортименті підприємства понад 100 найменувань карт, атласів... На сьогоднішній день їх понад 2000. Це найрізноманітніша картографічна продукція і власного виробництва, і зарубіжних фірм — Німеччини, Австрії, Швейцарії, Угорщини, Данії.
ДНВП «Картографія» налагодила тісні контакти зі своїми торговими партнерами у багатьох містах України. Зокрема, нещодавно в Дніпропетровську на базі «Дніпрокниги» відкрито відділ картографічної продукції. Незабаром вони відкриються ще в кількох містах.
Видавництво дбає про оновлення асортименту. І тут воно може пишатися своїми показниками. Тільки за 2001 рік побачило світ понад 100 нових найменувань картографічних видань. Найсвіжіші — атлас Києва, плани міст України та Європи, туристична карта Криму, карти автошляхів, атлас України і Європи тощо.