Черговий транш на виплату компенсацій вкладникам Ощадбанку не загасив людських пристрастей і породив чергову хвилю обурень. Черги та цілодобове чергування стали звичайними біля Кам’янець-Подільської філії № 188. Своє здоров’я гублять під її дверима пенсіонери та інваліди.

Наша газета про «порядок» виплати компенсацій у цій філії вже писала. Адміністрація «удосконалила» систему, запровадивши талони. Вони дістаються найвитривалішим — хто займає чергу з ночі, відмічається протягом дня. За зміну 100 щасливчиків потрапляє до операційного залу.
...Пильний охоронець, пропустивши чергову «порцію» швидко і брутально зачиняє металеві двері, трохи не притиснувши натруджені пальці сивих громадян із села Панівці. Їм талонів не вистачило, отож доведеться ще не раз їздити до райцентру.
Ощадбанк України досі ігнорує пропозиції перевести компенсації за заявами вкладників на особові рахунки клієнтів за комунальні послуги, розробити графік виплат по селах з попереднім повідомленням селян через радіо та пресу.
— Гроші колись ми вносили в Ощадкасі свого села, а не райцентра, — цілком слушно нарікають мешканці Залуччя й інших сіл. — То чому ми повинні їхати до райцентру і де брати щоразу п’ять гривень на дорогу?
 
Кам`янець-Подільський