ВАТ «Бережанський склозавод» щороку запрошує до себе представників торговельних фірм України і з-за кордону. І не лише для того, щоб продемонструвати нові вироби і укласти договори про реалізацію. Бережанські склодуви вислуховують пропозиції й критичні зауваження. Вони давно подолали комплекс провінційності і на рівних конкурують з відомими чеськими, польськими, німецькими, турецькими виробниками склопосуду. Бережанський склозавод постійно представляє нашу країну на галузевих виставках у Франкфурті, Празі, що дає змогу вивчити модні віяння. Приміром, цього року представлено велику гаму свічників — від вишуканих, що плавають у широких вазах, до масивних у вигляді ліхтарів. Вони розписані модними трояндочками, польовими квітами, кактусами.
Нині бережанських виробів більше тисячі видів. Усі вони виготовлені вручну, з екологічно чистого скла, декоровані люстровими фарбами, золотом, шовкотрафаретним друком.
Cклозавод, очолюваний Галиною Видойник, дає роботу більш як тисячі працівникам, виплачує пристойну зарплату і дивіденди.
Тернопільська область.