Резонансна дорожньо-транспортна пригода сталася в Костянтинівці: броньований автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець ЗСУ, скоїв наїзд на перехожих. На тротуарі в цей момент перебували жінка, її семирічна дитина і племінниця-немовля. Унаслідок аварії донька загинула, її мати отримала травми ніг. Дитина, яка сиділа у візочку, не постраждала. За попередньою версією, водій броньовика не впорався із керуванням. Двох військовослужбовців затримано і передано до військової прокуратури. На місці трагедії одразу зібрався натовп городян, деякі з них були налаштовані агресивно. Очевидці розповідають, як група підлітків залізла до покинутого броньовика і навіть намагалася завести його. Потім із натовпу до автомобілів ЗСУ полетіло каміння. Із настанням темряви близько 150 осіб прийшли до гуртожитку технікуму, де розташувалися військові і міліція.
Заколотники кидали каміння у вікна, намагалися зламати двері, підпалили кілька покришок. Наступним місцем протистояння стала школа № 7, де також стоять військові. Насамкінець агресивний натовп повернувся на місце трагедії і підпалив автомобіль ДАІ. Вранці у вівторок у місті було відносно спокійно. На місці аварії перебувала невелика група чоловіків спортивної статури, які нелюб’язно зустріли появу журналістів.
— Розслідування проводять міліція і військова служба правопорядку, підсумки ми повідомимо людям, — сказав на брифінгу у Краматорську заступник командуючого антитерористичною операцією полковник Валентин Федічев. Від імені штабу АТО він висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблої дівчинки.
До місця події терміново направлено оперативну групу військовослужбовців Генштабу, до відома поставлено військову прокуратуру. За результатами розслідування винні будуть притягнуті до суворої відповідальності, повідомили на сайті Міністерства оборони. «Разом зі своїм заступником, полковником міліції Сергієм Князевим, зустрілися з мешканцями міста, які зібралися на проспекті Ломоносова. Близько 23.00 залишилися 30—50 молодих людей, які в більшості були під дією алкоголю. Вимагали справедливого і негайного покарання військових злочинців, із провини яких загинула дитина. Міліція Костянтинівки несе службу у посиленому варіанті. Всі факти масових безладів задокументовані, особи організаторів встановлено. Ситуація в місті стабілізована», — написав начальник ГУМВСУ в області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.
У суботу аварія із людськими жертвами сталася в Донецьку: танк «армії «ДНР» розчавив легковик, що супроводжував колону військової техніки. Пригода сталася в центрі міста, і багато городян бачили понівечену машину і калюжі крові на асфальті. Фотографувати місце аварії іноземним кореспондентам не дозволили озброєні люди.

Донецька область.