У середу в Костянтинівці ховають семирічну дівчинку, яка загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, коли БМП українських військових виконував маневр на дорозі і заїхав на тротуар. Коментуючи трагедію, голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко зазначив: на жаль, до Збройних Сил України потрапляють ті, хто до армії зловживав алкоголем. Утім остаточні висновки зробить військова прокуратура.
За словами О. Кіхтенка, Міністерство оборони України сплатить компенсацію родині загиблої дівчинки: «Але, звичайно, дитину цим людям не повернути. Ми спілкувалися з батьком дівчинки. Є розуміння з його боку. І влада, зі свого боку, розуміє свою провину, тому допомагатимемо сім’ї».
Водночас очільник області заявив: влада і правоохоронці не дозволять розхитати ситуацію в регіоні тим, хто скористався трагедією.
Як повідомлялося, група агресивно налаштованих молодиків перекинула і підпалила автомобіль ДАІ на місці аварії, а також побила шибки в гуртожитку, перетвореному на казарму. Підбурювачі масових безладів у Костянтинівці встановлені й затримані. Тим часом у регіоні рух військового транспорту відтепер здійснюватиметься лише об’їзними шляхами.

Донецька область.