Новий кулінарний проект для воїнів АТО розпочато в обласному центрі Волині. Волонтери Луцького базового медичного коледжу наліпили вареників з картоплею, відварили їх і залили киплячим смальцем із шкварками. Вийшло 125 літрів. Тепер цей продукт можна зберігати за теплої погоди понад два тижні. А для використання вареники варто лише розігріти в казанку або на сковорідці.
Громадська організація «Самооборона Волині» закликає небайдужих громадян долучатися до цієї справи. Застерігаючи, що фасувати вареники потрібно в харчові пластмасові контейнери і відра об’ємом від трьох до десяти літрів, обов’язково вказуючи дату виготовлення і координати кулінара.

Волинська область.

Фото з сайту ГО «Самооборона Волині».