У Дніпропетровській облдержадміністрації на інцидент у Волновасі відреагували офіційною заявою. 
Приводом для заяви Дніпропетровської ОДА стала отримана інформація про те, що частина затриманих раніше проходили службу в батальйоні «Дніпро-1». В облдержадміністрації виступили з осудом скоєного злочину та підкреслили свою готовність виявляти необхідне сприяння правоохоронним органам.
«Ми сприятимемо підвищенню рівня військової дисципліни в батальйонах спеціального призначення, очищенню добровольчих частин від кримінальних елементів, профілактиці та попередженню контрабанди, мародерства й інших злочинних дій, — йдеться в документі, копію якого було спрямовано в «Голос України». — Також ми рішуче засуджуємо будь-які спроби прикриття злочинних дій патріотичними гаслами і самим фактом перебування на службі в добровольчих формуваннях. Подібні дії паплюжать пам’ять тих бійців, які щодня борються й віддають життя за незалежність України».
У заяві зазначається, що подібні ситуації не вплинуть на стабільність і спокій, які сьогодні зберігаються в регіоні. В області продовжують працювати блокпости, проводиться постійний моніторинг кордонів Дніпропетровщини і Донеччини, злагоджено працюють силові структури для попередження можливих диверсій.
Дніпропетровська область.