Єдине в Росії політичне ток-шоу, яке транслюється в прямому ефірі, «Время покажет» приділяє велику увагу подіям у нашій країні. На передачу люблять запрошувати представників із України, які за задумом режисерів мають в оточенні переважної більшості агресивно налаштованих прокремлівських експертів, журналістів і політологів виглядати непереконливо.
30 березня на ефір було запрошено міського голову райцентру Арциз Одеської області в 1998-2002 роках, одеського бізнесмена і громадського діяча Вадима Чорного.
Темою передачі ведучі обрали законопроект, що готується нашими депутатами, про можливу кримінальну відповідальність за публічне заперечення факту російської агресії стосовно України. Певна річ, у московській студії були впевнені у відсутності російських військ на нашій території та готові рознести в пух і прах кожного, хто вважає інакше.
Проте Вадим Чорний не погодився на роль хлопчика для биття й у прямому ефірі повідомив 140 мільйонам росіян, що жодна людина зі здоровим глуздом не може заперечувати російську агресію. Танки, боєприпаси, кадрові російські військові — це факти не раз доведені та засвідчені. Так само, як і під час фашистської окупації не можна було заперечувати факт німецької агресії.
Ведучий із присутньою публікою намагалися довести, що якби російські війська були в Україні, то вони вже захопили б і Київ, і Львів. Відповідь одесита була по-одеськи змістовна: «Кишка тонка!».
У студії аргументували, що терористи воюють за право розмовляти російською мовою, на що український спікер чистою російською повідомив, що це його рідна мова, якою йому ніхто і ніколи не заважав говорити ні в Одесі, ні в Донецьку, ні у Львові.
На шоу заступник глави фракції партії «Єдина Росія» у Державній думі РФ Франц Клинцевич дозволяв висловлювання «виведіть молодого чоловіка, а то я полковник ПДВ і він мені відповість», на що ведучий Петро Толстой заявляв гостеві «не наривайтеся». Та одесит не здав позицій і твердо на увесь світ заявив «усі в Одесі зрозуміли, що руський мір нам не потрібен».
Погрози на адресу Вадима Львовича продовжилися і після закінчення передачі. «Якийсь нервовий депутат пообіцяв до мене в Україні добратися — повідомив Вадим Чорний кореспонденту «Голосу України» уже після ефіру — Ну, черга довга...».

Одеська область.