Реанімобіль, який група компаній SKF спільно з Благодійним фондом «Волинь-2104» придбала для вузлової лікарні станції Волноваха, вже доставлений за місцем призначення. «Швидку допомогу» (на знімку) заповнену медичними препаратами, інвалідними візками, одягом, крупами та цукром на Донбас транспортували працівник Благодійного фонду «Волинь-2104» Ігор Лещенко разом з активним учасником Революції Гідності лучанином Василем Гетьманом.
— Звісно, всі ми чекаємо, коли закінчиться війна, і реанімобіль перевозитиме не поранених бійців, а породіль, — сказав на імпровізованому мітингу народний депутат України, виходець з Волновахи Дмитро Лубінець. А Волноваський міський голова Сергій Демченко, який в лютому відвідав Луцьк, подякував волинським благодійникам за щедрий дарунок і передав почесні грамоти генеральним директорам SKF GmBH і SKF Україна Манфреду Нойберту та Володимиру Цибульському.
Ключі та документи від реанімобіля Ігор Лещенко вручив головному лікарю медичної установи Володимиру Коваленку, який відзначив, що такий транспортний засіб вкрай необхідний лікарні.
Під час зустрічі гості з Волині обговорили можливості подальшої співпраці Благодійного фонду з Волноваським районом.

Волинська область.

Фото надане Благодійним фондом «Волинь-2014».