Постанова

Верховної Ради України

 
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 21 травня 2014 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків: проблеми та шляхи їх вирішення».
2. Кабінету Міністрів України до 21 квітня 2014 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламент-ських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до їх рекомендацій.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників громадських організацій, науковців та експертів.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
6. Управлінню комп’ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України та Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України забезпечити аудіо- та відео-трансляцію парламентських слухань у мережі Інтернет.
7. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

 
Голова Верховної Ради України О. ТУРЧИНОВ.
м. Київ,
25 березня 2014 року.
№1157-VІІ.