Аварійні й комунальні служби Миколаївщини екстрено ліквідують наслідки стихії, що бушувала в регіоні дві доби. Сильні дощі й ураганний вітер призвели до масового повалення дерев, підтопленню домогосподарств і проблем з електропостачанням, повідомили нашого кореспондента в прес-службі обласного ГУ ДСНС України.
За даними відомства, було відключено від електроживлення 26 населених пунктів у Жовтневому, Миколаївському і Веселинівському районах. В обласному центрі довелося зупинити роботу п’яти котелень. У місті Южноукраїнськ поривами вітру зірвало дах з магазину продовольчих товарів, що належить приватному підприємцеві. У смт Єланець — металевий дах з будинку спортивного залу.
На об’єктах і мережах підприємств «Миколаївгаз» і «Миколаїввводоканал» аварій і масових відключень не відбулося. У найкоротший термін відновлено рух на всіх автодорогах області й роботу громадського електротранспорту в Миколаєві. Міський голова Юрій Гранатуров пообіцяв, що до Великодня в обласному центрі наведуть ідеальний порядок.
Миколаївська область.