Невідомі з гранатомета знову обстріляли одну з будівель уряду Македонії. Граната впала лише за 10 метрів від Ради міністрів, не заподіявши руйнувань. Постраждалих також немає, повідомив македонський телеканал «Вєсті-24».

Поліцейська влада відмовилися давати якісь коментарі з приводу інциденту.
А от приштинська газета «Коха діторе» повідомила, що відповідальність за цей терористичний акт взяла на себе Армія національного звільнення (АНЗ) і особисто її командир Кущрімі. Про це йдеться в офіційному повідомленні АНЗ, яке опублікувало видання. Про мету теракту в повідомленні не сказано.
Нагадаємо, що це не перший обстріл уряду Македонії. Подібний інцидент стався і 28 жовтня минулого року, коли снаряд влучив у будівлю. Постраждалих тоді теж не було.
Армія національного звільнення (це озброєне формування албанців, яке діє у Республіці Македонії) була заснована й очолена Алі Ахметі восени 1999 року. Вона оголосила, що всіма способами домагатиметься для македонських албанців рівних з корінним населенням прав у рамках конфедеративної Македонії. Один із лідерів АНЗ заявив: «Ми не хочемо наражати на небезпеку стабільність і територіальну цілісність Македонії, але ми воюватимемо доти, поки не дістанемо свої основні права».
Уряд Республіки Македонії оголосив про те, що АНЗ — терористична організація, яка прагне відокремити албанську меншину від Македонії і об’єднатися з Албанією.