Овни. Цього тижня ви можете розвернутися, проявити активність у справах і здійснити все, що планували раніше. А от від шопінгу й зайвих витрат краще утриматися.


Тельці. Зверніть увагу на себе, на свій внутрішній світ. Тільки у гармонії з собою ви дійдете правильного рішення і визначите потрібний спосіб дії.


Близнюки. На вас чекає багато спілкування і корисних знайомств з перспективою на майбутнє. Але все-таки будьте обережними, не всім можна цілком довіряти.


Раки. Ви будете, як ніколи, емоційні. Стримуйтеся! Якщо ви контролюватимете себе в спілкуванні з оточуючими, то зможете вирішити потрібні питання.


Леви. У вас на горизонті — переговори й збори, які будуть дуже вдалими. Заряд бадьорості й ділової активності триватиме до кінця робочого тижня.


Діви. Саме до ваших рук нічого не прийде. Чи вдалим буде цей тиждень, повністю залежить від ваших дій і наполегливості, а ви зможете оминути всі перешкоди.


Терези. Присвятіть цей тиждень дорогим для вас людям. Час, проведений з рідними, принесе вам довгоочікуваний відпочинок і наповнить життя теплом, ідеями, упевненістю.


Скорпіони. Добре провести цей тиждень з людиною, яка поділяє ваші почуття й погляди на світ. Разом ви можете будувати плани й здійснювати задумане.


Стрільці. Ви як завжди, на коні. Упевненість у собі у поєднанні з хорошою енергетикою дадуть вам змогу переманити багатьох людей на свій бік. Усі справи підуть як по маслу.


Козероги. Це тиждень спокою та відпочинку. Усі справи приноситимуть вам радість — ваші нові ідеї буде гідно оцінено. Вдалий період для налагодження сімейного життя.

Водолії. Вдалий період для розвитку стосунків, розв’язання проблем, побудови планів на майбутнє. Доля сприяє цьому.

Риби. Присвятіть тиждень діловому спілкуванню і активній роботі. Фінансове становище буде досить стійким, тому якщо вам щось сподобається, можете це купити.