Нову базу, де житимуть і тренуватимуться бійці, одержав міліцейський полк «Дніпро-1». Це єдиний в Україні підрозділ, у якого з’явилася власна база.
Напередодні територію освятили священнослужителі, а 18 квітня на урочисте відкриття завітали бійці, їх родичі, члени родин загиблих міліціонерів, керівництво обласної міліції, представники центральної та місцевої влади і небайдужі громадяни. Дуже тепло зустрічали першого командира полку народного депутата Юрія Березу.
На території військової частини, яка простояла занедбаною майже десять років, тепер розташувалися гуртожиток, штаб і командний пункт, конструкторське бюро, танкодром, центр аеророзвідки, стоянка, гаражі й майстерні для військової техніки, а також інші об’єкти, необхідні для забезпечення повноцінної діяльності полку. І навіть клуб. Показово, що під час робіт, які тривали протягом чотирьох місяців, не було витрачено жодної копійки бюджетних коштів.
— Це все робили волонтери. Вони також контролювали будівництво, — розповів Юрій Береза.
Співробітники підрозділу нині виконують завдання з охорони правопорядку і беруть участь у бойових діях у Маріуполі та Пісках.

Дніпропетровська область.

На знімку: під час тренувань всередині бойової техніки.

Фото прес-служби облУВС.