Овни. Тиждень буде сприятливим у всіх сферах. Несподіваний приплив сил дасть змогу братися за різноманітні справи, доводити їх до розуму й одержувати за них значний прибуток.


Тельці. Ви зможете проявити себе з кращого боку і вдома, і на роботі. Показавши свої ділові якості, ви заслужите повагу у колег і начальства. Ймовірні грошові надходження.


Близнюки. Сміливо довіряйте своїй інтуїції у всьому, що стосується фінансових питань. Для успішної роботи і ділового спілкування вдалий початок тижня, а кінець тижня присвятіть родині.


Раки. Ви самі творець свого щастя, і цей тиждень кращий тому доказ. Дійте розумно й обдумано і побачите, як ваше становище поліпшиться, а справи владнаються.


Леви. Не пасуйте перед труднощами — у вас будуть сили, щоб їх подолати, треба лише повірити в це і захотіти. Вдалий період для того, щоб зайнятися саморозвитком.


Діви. Ви станете прибавливішими для інших людей, вони буквально самі потягнуться до вас. На вас чекають цікаві зустрічі, приємне спілкування, укладення перспективних договорів.


Терези. Вам доведеться розібратися з декількома нескладними справами, упорядкувати документи. Важливим моментом цього тижня є можливість досягти давно поставленої мети.


Скорпіони. У вас з’являться різні ідеї, як поліпшити своє становище в тій чи іншій сфері. Почавши здійснювати задумане, ви відчуєте приплив гармонії та радості.


Стрільці. Ви займатиметеся важливими питаннями. З’явиться певний відрив від оточуючих, що в результаті піде на користь — ви зможете переробити справи, які вже давно накопичилися.


Козероги. Настрій буде весняним, святковим, але пам’ятайте, що добре діло потіха, коли ділу не поміха. Передусім вирішіть поточні справи, а потім відпочивайте у приємній компанії друзів.


Водолії. Перегляньте свою життєву позицію і підхід до проблем, почніть діяти інакше. Результатів ви чекатимете недовго, а матеріальне становище поліпшиться.


Риби. Ви відчуватимете приплив енергії, ваша діяльність активізується. Передусім це успішно позначиться на улюбленій роботі. Можливі фінансові надходження чи подарунки.