1 квітня, №58
Закон України «Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2015 році для участі у багатонаціональних навчаннях», №255-VІІІ.
4 квітня, №61
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України», №159-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)», №191-VІІІ.
9 квітня, №64
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування органів внутрішніх справ», №193-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо оподаткування деяких неприбуткових організацій», №263-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо Суспільного телебачення і радіомовлення України», №271-VІІІ.
11 квітня, №66
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо служби у військовому резерві в особливий період», №265-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвідувальних органів України», №267-VІІІ.
15 квітня, №67
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації та соціального захисту громадян України, які підлягають звільненню з військової служби під час особливого періоду або у зв’язку з оголошенням демобілізації», №259-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до додатка №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» щодо державної підтримки вугільної галузі», №278-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 39 Закону України «Про здійснення державних закупівель», №311-VІІІ.
24 квітня, №74
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про прокуратуру» щодо відтермінування набрання чинності», №335-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань забезпечення діяльності органів прокуратури», №336-VІІІ.
25 квітня, №75
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення своєчасного доступу пацієнтів до необхідних лікарських засобів та медичних виробів шляхом здійснення державних закупівель із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі», №269-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Рахункову палату», №274-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до законів України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо освітніх гарантій для студентів, аспірантів та докторантів денної форми навчання», №277-VІІІ.
Закон України «Про встановлення строків переробки деяких товарів за межами митної території України», №281-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про електроенергетику» щодо особливостей регулювання відносин у сфері електроенергетики на території проведення антитерористичної операції», №284-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо державних інвестиційних проектів», №288-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень», №290-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» щодо періодичності, строків виплати допомоги по безробіттю», №292-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Листа про внесення змін до Фінансової угоди (Проект будівництва високовольтної повітряної лінії 750 кВ Рівненська АЕС — Київська) між Україною та Європейським інвестиційним банком», №297-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про загальну структуру і чисельність Служби безпеки України», №307-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо організації харчування особового складу Збройних Сил України», №310-VІІІ.
28 квітня, №76
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців» щодо спрощення припинення юридичних осіб шляхом злиття, приєднання, поділу, перетворення (реорганізації)», №285-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про Державну прикордонну службу України», №306-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 19 Закону України «Про міліцію» щодо збереження грошового та інших видів забезпечення працівникам міліції, захопленим у полон або заручниками, або безвісно відсутнім», №324-VІІІ.
29 квітня, №77
Закон України «Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаної в  м. Мінську 22 січня 2003 року», №298-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Ісландії про реадмісію осіб», №299-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України, Урядом Республіки Білорусь і Урядом Республіки Польща про точку стику державних кордонів України, Республіки Білорусь і Республіки Польща», №300-VІІІ.
30 квітня, №78
Закон України «Про ратифікацію Протоколу прикордонного знака «ТУР», який встановлено для позначення точки стику державних кордонів України, Румунії і Угорщини», №296-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про співпрацю у сфері оборони», №301-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про перевезення військових вантажів та персоналу через територію України у зв’язку з участю Збройних Сил Італійської Республіки у Міжнародних силах сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан», №302-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про заходи зміцнення довіри і безпеки», №303-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 28 Бюджетного кодексу України щодо доступу до інформації про бюджетні показники у формі відкритих даних», №313-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо доступу до публічної інформації у формі відкритих даних», №319-VІІІ.