Подружня пара з Черкаської області і жінка з Криму загинули внаслідок аварії пасажирського автобуса, який прямував із Чернівців до Севастополя. Ще 18 пасажирів доставлено в лікарні з різними травмами.


Аварія сталася на трасі Львів—Кіровоград—Знам’янка на території Немирівського району Вінницької області. Побувавши на місці події, кореспондент «Голосу України» побачив автобус марки «Мерседес», що належить Чернівецькому АТП. За словами другого водія, під час руху машини відмовили гальма. Транспортний засіб виїхав на зустрічну смугу, де, на щастя, не було автомобілів, і декілька разів перекинувся.


Зоя Ткач, яка їхала з Кам’нця-Подільського до Миколаєва, а нині перебуває з травмами у Немирівській районній лікарні, розповіла, що водій декілька разів здійснював небезпечні обгони.


Головний лікар Немирівської районної лікарні Сергій Юрець повідомив, що в евакуації постраждалих було задіяно 4 бригади «швидкої допомоги» з їхньої лікарні і дві бригади з Гайсинської районної лікарні. Після надання постраждалим допомоги на стаціонарі залишилося 8 пацієнтів. З них двоє у важкому стані у реанімації. Інші пасажири після надання допомоги залишили лікарняний заклад. Ще троє — у Гайсинській районній лікарні: двоє постраждалих у відділенні реанімації.