Овни. Доля прихильна до вас і допомагатиме буквально у всьому. Ваше завдання — розпізнати і впустити сприятливі події у своє життя.


Тельці. Вам доведеться обстоювати свою позицію, доводити, що ви праві. Зрештою справедливість восторжествує, і кожен отримає те, на що заслуговує.


Близнюки. Тиждень сприятливий для партнерської роботи і спільного досягнення результатів. Тому не відмовляйтеся від допомоги з боку колег і друзів.


Раки. Для вас цей тиждень буде багатий на працю, яка дасть змогу поліпшити життя. Вам слід зібратися, підбадьоритися й почати впорядковувати свої справи.


Леви. Ваша ділова активність буде на максимумі. У нових перспективних проектах спирайтеся на професійні знання і керуйтеся своєю інтуїцією.


Діви. Вас очікує сімейне вогнище й безліч приємних моментів із близькими вам людьми. Добре зібратися всім родичам разом, навіть якщо для цього немає приводу.


Терези. Вам потрібно відпустити ситуацію і не втручатися, просто вичікувати, поки все розв’яжеться само собою і прийде в норму, проблеми й конфлікти залагодяться.


Скорпіони. Нові ідеї, а також мирські турботи почнуть вас втомлювати. Візьміть себе в руки й активно займіться справами, обмірковуючи конкретні плани й необхідні деталі.


Стрільці. Ви будете дуже імпульсивні, захочете вирішити всі справи й усі проблеми одним махом, що, звичайно, не так легко, але все-таки може вдатися, якщо постараєтеся.


Козероги. Перед вами стоятиме непростий вибір, куди спрямувати свої устремління, докласти сил, як зробити правильно. Слухайте свою інтуїцію.


Водолії. Вам потрібно буде прийняти зважене рішення про подальший шлях. Правильний вибір принесе вам успіх як у справах фінансових, так і в особистих.


Риби. Вас очікують серйозні звершення. Налаштовуйтеся на робочий лад, ставте перед собою чітку мету й упевнено йдіть до її досягнення.