Футболісти ветеранського клубу «Абориген» з Луцька (президент Віктор Чорнуха) взяли участь у заходах із вшанування пам’яті загиблих 22 травня 2014 року під Волновахою 18 бійців 51-ї окремої механізованої бригади.
Члени делегації поклали вінки (на знімку) на місці трагедії від ФК «Абориген» та благодійного фонду «Волинь-2014» та взяли участь у мітингу-реквіємі. Спільно з народним депутатом Дмитром Лубінцем, волноваським міським головою Сергієм Демченком та головою Волноваської районної військово-цивільної адміністрації Валерієм Лубінцем висадили дерева поруч з встановленим на місці трагедії хрестом та пам’ятною дошкою з прізвищами загиблих волинян.

 

 


В заходах також взяли участь голова ГО «Громадський спротив» ковельчанин Микола Печенюк та військовослужбовці 51-ї ОМБР Роман Шерстюк та Станіслав Чорногорець, які воювали під Волновахою проти сепаратистів. Владика Всеволод відправив молебень за загиблими героями.


Цього ж дня на спортивному майданчику волноваської ЗОШ №3 відбувся перший футбольний матч у пам’ять про загиблих бійців між ФК «Абориген» та ФК «OLDыри» (Волноваха). Перед його початком присутні вшанували пам’ять полеглих на Донбасі воїнів хвилиною мовчання.


Щодо самого матчу, то він закінчився бойовою нічиєю 5:5.


Після футбольного свята волинська делегація відвідала декілька навколишніх блокпостів, де несуть службу воїни-волиняни. Гравці команди Руслан Михальчук від ТОВ «Волиньтабак» передав бійцям тютюнові вироби, а Віктор Савонюк — волинське сало.


Фото надане благодійним фондом «Волинь-2014».