Дорогі хлопчики та дівчатка!


Щиро вітаю вас із Днем захисту дітей.


Сьогодні є чудовий привід нагадати владі, всім нам, дорослим, про необхідність поваги до прав маленької людини та їх суворого дотримання, що є неодмінною умовою формування гуманного суспільства. Нині, коли перед Україною постали надзвичайно складні випробування, завдання збереження життя, здоров’я та благополуччя підростаючого покоління як ніколи актуальне.


Адже війна, яка безжально увірвалася в серце кожного з нас, швидко вчить цінувати мирне життя, кожну його хвилину. І з великою гордістю хочу зазначити, що українські діти вносять свій унікальний вклад у справу збереження миру та цілісності нашої держави. Дитячі смайлики, малюнки, листи підтримують бійців, які захищають на сході України нашу Батьківщину.


Переконаний, що одне з найголовніших завдань для вітчизняних політиків — зробити все, аби ви, майбутнє України, зростали у мирі, любові та достатку.


Цього першого літнього дня зичу всім вам міцного здоров’я, батьківської уваги, успіхів у навчанні, здійснення заповітних мрій, а головне — мирного неба. Хай ваші очі сяють від щастя! Хай дзвінко лунає над нашою землею ваш безтурботний сміх!


Володимир ГРОЙСМАН.