Громадська приймальня народних депутатів України, членів фракції «Блок Петра Порошенка», Валерія Пацкана та Роберта Горвата відкривається з 8 червня в райцентрі Іршава. Відтепер кожен виборець, повідомляють у прес-службі парламентаріїв, може звернутися до громадської приймальні й отримати кваліфіковану допомогу з питань різного характеру.

 

У парламенті Валерій Пацкан є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, головою підкомітету з питань зв’язків з українцями, які проживають за кордоном. Пройшов до парламенту, будучи тридцять восьмим номером у списку партії «Блок Петра Порошенка». У парламенті засідає вдруге.
Валерій Пацкан — найпродуктивніший серед народних депутатів від Закарпаття за підсумками 100 днів роботи Верховної Ради восьмого скликання. За цей час, стверджує його прес-служба, розробив і подав 22 законопроекти. (Детальніше ознайомитися з роботою народного обранця можна за посиланням: http://іtd.rada.gov.ua/mps/іnfo/page/15674).

 

Роберт Горват — член парламентського Комітету з питань податкової та митної політики. (Детально ознайомитися з роботою народного депутата можна на сторінці Верховної Ради за посиланням: http://іtd. rada.gov.ua/mps/
іnfo/page/18075).
Громадська приймальня розташовуватиметься за адресою: м. Іршава, вул. Поштова, 2.

Закарпатська область.