Зустріч із читачами «Голосу України» відбулася в центрі поштового зв’язку №5 у Маріуполі. Передплатники «зі стажем» і наші нові друзі зібралися, щоб обговорити публікації парламентського видання, підказати нові теми та ідеї. Такі зустрічі стали вже традиційними. Цього разу читачі говорили про те, що хвилює найбільше, — про війну і мир, про відповідальність влади і зворотний зв’язок із депутатами.

Олексій Назаренко, читач:


«Потрібен мир. Війною мир не встановлюється. Потрібна добра воля Президента України на переговори з самопроголошеними «ДНР» і «ЛНР» про мирне вирішення. «ДНР» і «ЛНР» — це Україна. У якому вигляді вони входитимуть до складу України, вирішать переговори. Іншого шляху немає. Хочеться звернути увагу журналістів «Голосу України» на це питання. На мою думку, тему мирного вирішення конфлікту шляхом переговорів варто розкривати в газеті ширше».


Микола Лінник, читач:


«Важливо, що в такі складні для України часи редакція газети «Голос України» турбується про своїх читачів і започатковує серію публікацій, у яких пропонує ставити запитання народним депутатам, керівникам парламентських комітетів, міністерств та інших органів державної влади. Між владою і народом, який її обирав, має бути зв’язок. А то виходить так: ми, виборці, проголосували за певну політичну партію чи окремого депутата і не бачимо на окрузі жодного з них. Згоден із народним депутатом Миколою Томенком, який на сторінках газети 3 жовтня 2014 року заявляв: «У парламенті мають бути підготовлені люди, яких не треба ще кілька років учити законодавчої діяльності». Тепер виборці через «Голос України» зможуть отримати відповіді на ті запитання, які найбільше турбують людей. Єдине прохання — щоб відповіді і коментарі щодо найрезонансніших запитань були розміщені в друкованому варіанті газети».


Маріуполь Донецької області.