Стравами, які їдять бійці АТО, частували вінничан на Фестивалі польової кухні, організованому в День Конституції у Центральному парку культури і відпочинку обласного центру.
Провели захід на честь земляка, кухаря батальйону «Київська Русь» Тараса Сича. Він загинув під час мінометного обстрілу 13 лютого під Дебальцевим. Доброволець готував їжу для бійців, допомагав пораненим.
До організації фестивалю долучилися підприємці, представники навчальних закладів, громадських організацій та національно-культурних товариств.
Крім солдатського кулішу, присутні мали можливість скуштувати національні страви української, польської, єврейської та грузинської кухонь. Готували їх у мобільних солдатських кухнях та великих казанах. Святкового настрою додавала музика духового військового оркестру.
Вінниця.
242
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Унаслідок російської атаки на Київ академія Бойчука втратила безцінні мистецькі фонди
-
2На варті української ідентичності — національний шрифт
-
3Поле додає наснаги та оптимізму
-
4«Дорослі мерли, і старі, і діти — це геноцид кривавої руки»
-
5Перший евакуаційний авіарейс українці в Португалії оплатили власним коштом