Машинно-тракторна бригада Гайсинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХТ» села Краснопілка впродовж двох тижнів капітально відремонтувала два автомобілі ЗІЛ-131 та два УАЗи-469 для потреб бійців у зоні АТО. Ініціював і організував цю справу директор філії Микола Дрозденко. Місяць тому він з підлеглими вже «поставив на ноги» й відправив захисникам чотири автомобілі.
Усі необхідні запчастини та інструменти «Зернопродукт МХТ» придбав власним коштом. Ремонтували авто найкращі майстри на чолі з головним інженером Віктором Діхтярем і бригадиром тракторної бригади Анатолієм Мартинюком. Добре потрудилися водій автокрану Григорій Бабій, коваль Валентин Бабенко, газоелектрозварники Сергій Гончарук і Микола Осліковський, токар Юрій Кораль, слюсарі Богдан Качур, Юрій Мойсєєв, фрезерувальник Володимир Ходінов разом із командиром відділення евакуації техніки із зони АТО молодшим сержантом Віталієм Андрійченком та чотирма його бойовими побратимами.
Коли усією громадою проводжали бійців на відремонтованій техніці, влаштували їм концерт, вручили пам’ятні дарунки, продовольчі набори, забезпечили необхідними запчастинами для бронетранспортерів. Прощаючись, бажали перемоги та швидкого повернення у рідні домівки живими. За народною традицією вручили коровай і Державний прапор України з підписами та благословенням жителів краснопільської громади.

Краснопілка 
Гайсинського району 
Вінницької області.

 

На знімку (зліва направо): слюсар тракторної бригади Юрій Мойсєєв; бригадир тракторної бригади Анатолій Мартинюк; краснопільський сільський голова Алюма Лабутіна; молодший сержант, учасник АТО Віталій Андрійченко; слюсар тракторної бригади Богдан Качур.

Фото автора.